Skip to main content

Bernard Mulder (Algemeen Directeur RegMed XB) te gast in de Leaders in Life Sciences Podcast

  • Intro: In dit persoonlijke uitgebreide interview geeft Bernard inzicht in zijn loopbaan en omzwervingen in de wereld van life sciences.

Zijn carrière heeft hem de hele wereld over gebracht. Zo heeft hij in de Verenigde Staten gewoond en een tijd door Azië gereisd.

"Een van mijn drijfveren was om producten ook echt naar patiënten te krijgen. Er is een kans om een breder scala aan medicijnen naar mensen te krijgen. Dat bereik je met de farmaceutische industrie."

Daarnaast vertelt Bernard over RegMed XB, regeneratieve geneeskunde, de Moonshots en de Pilotfabriek. Voor de geneeskunde heeft hij een duidelijke visie. Het gaat namelijk niet alleen maar over het draaglijk maken voor patiënten, maar ook om het daadwerkelijk genezen van mensen. Iets waar hij zich hard voor maakt.

"Het is eigenlijk niet geneeskunde wat we doen: in negen van de tien gevallen proberen we oplossingen te vinden die het draaglijk maken wat je hebt, maar niet een echte oplossing."

Veel luisterplezier!

Luister naar de podcast via: 

Spotify
Apple
Website Leaders in Life Sciences

Have something to share?

Now you can contribute to keep our news section fresh and up-to date with relevant events and grants, research results and high impact publications related to REGMED XB’ Moonshots. Contributions can be sent to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Please submit the text in English and include a short title. We are looking forward to your input!